HARP. 2021

Op 14 november vindt HARP.2021 plaats te Lier (Gasthuisvest 50)
Inschrijven kan via dit formulier 

Op het programma:

  • Recital: Anneleen Lenaerts: €12,5 (-12 / deelnemer €8) Anneleen Lenaerts geeft een recital. Het recital start om 19u zodat de jongere leerlingen dit ook kunnen bijwonen.
  • Masterclass: Miriam Overlach: €10 MASTERCLASS IS VOLZET (behalve voor conservatoriumstudenten) Voor alle leerlingen vanaf niveau 2.4 met een stuk naar keuze dat maximaal 4 minuten duurt. Voor conservatoriumstudenten voorzien we een groepssessie, graag vooraf een hedendaags werk doorgeven. Tip van Miriam Overlach: Sergiu Natra – Sonatine
  • Workshop: Janne Minke-Nijp: €10 (+ €2,5 voor het naslagwerk) Voor leerlingen vanaf 8 jaar. De leerlingen worden in 2 leeftijdsgroepen ingedeeld en zullen aan de slag gaan met poparrangementen (eenvoudige akkoordenleer, meespelen met popliedjes, ritme en beat in popmuziek).
  • Ensemble: €5 Voor alle leerlingen, alle niveaus zijn welkom. Deelnemers en leerkrachten ontvangen de partituren op 8 oktober.

U kan ook kiezen voor een dagpakket van €20 (+€2,5 voor het naslagwerk workshop): concert + workshop/masterclass + ensemble
Indien u bij het dagpakket oudertickets bestelt, bieden we u een ouderworkshop aan.

De dagindeling ziet er als volgt uit:
Vanaf 9u Masterclass (vrij toegankelijk voor luisteraars)
9u30-12u Workshop of ensemble
12u30- 15u Workshop of ensemble (volgde je in de voormiddag de workshop, dan kan je nadien het ensemble volgen)
17u Toonmoment ensemble
19u Recital Anneleen
(deze planning is onder voorbehoud)

Doorheen de dag is er drank en broodjes, quiche… te verkrijgen in onze cafetaria.

Deelnemers van de workshop en het ensemble dienen zelf hun harp mee te brengen. Tussen de activiteiten kan de harp in een afgesloten klas worden gezet.

Uiteraard zullen we de covid-maatregelen opvolgen. Vermits de situatie regelmatig verandert, komen we hier later op terug.

We kijken er alvast naar uit jullie te ontvangen!